Goksen Can

Wie is Goksen Can

Studies

BA in stedenbouw en de ruimtelijke planning

BA in de wijsbegeerte

Ik heb een master in community planning, met name de betrokkenheid van vrouwen bij stedelijke ruimtes. Ik heb mijn masters behaald in Canada. Ik ben ook een PhD kandidaat en mijn thesis gaat over vrouwen en hun gebruik van stedelijke ruimtes. 

Talen

  • Turks
  • Engels

Huidig werk (studies of andere situatie):

  • Ik werk momenteel als project coordinator in België. Ik heb werkervaring als project coordinator, bedrijfs coordinator, project manager, gemeenschapsontwikkeling coordinator. Ik heb ook in de energie- en bouwsector gewerkt.

Migratie verhaal

Twee jaar geleden ben ik naar België gekomen. Toen was ik nog getrouwd met een Turkse man. Ik verliet mijn job, wat eigenlijk een goede positie was. Na een jaar heb ik een nieuwe job en ben ik gescheiden. Mijn dochter is nu 3,5 jaar oud. Als alleenstaande moeder probeer ik mijn best te doen om deel te zijn van deze gemeenschap samen met mijn dochter.

Wat geef je macht/kracht? waardoor voel je je machteloos?

Mijn dochter en succes geven mij kracht. Ik mis mijn vrienden in Turkije en mijn nieuwe vrienden hier geven me ook kracht. Wat mij machteloos maakt zijn vooroordelen en veroordelende mensen.

Contact

E-mail

 

  • Wie? Goksen Can
  • Tags Science
Wil jij ook deel uitmaken van dit project?

Gelijkaardige portretten